Fosen Transport

Fosen Transport ble etablert i 1987 og har på disse tjuefem årene vokst seg til et markant transportselskap i regionen. Selskapet består i dag av Fosen Transport Holding AS med døtrene Fosen Transport AS, Kollitaxi ASA og Samtrans AS. Vi server kunder fra Oslo i sør til Bodø i nord, og blant våre kunder finner du sterke merkenavn som Schenker, Posten Bring og Post Nord samt direktekunder som Coop, TINE, Ringnes, Felleskjøpet m.fl.

Vi jobber for at våre kunder og eiere til enhver tid skal oppnå rett kvalitet til riktig pris som også skal være bærekraftig i et miljøperspektiv.

Fosen Transport jobber tett sammen med kundene for å oppnå kvalitet og synliggjøre godt miljøarbeid i bruk av utslippsfrie biler. Vårt kundefokus er basert på åpenhet og evnen til å bygge partnerskap. Vår kultur gjør til at vi evner dette gang på gang.
Fosen Transport ble i 2023 eier av Kollitaxi og sammen med de flinke transportørene i Kollitaxi har vi store forventninger til god utvikling i samspillet mellom Kollitaxi og Fosen Transport.

Produkt

  • Terminal
  • Distribusjon
  • Biler
  • Tjenester

LES MER >

Miljø

Fosen Transport har nå satt fokus på miljø. Dette gjøres ved at vi fornyer vår bilpark og miljøvennlig drivstoff utprøves.

LES MER >

Kvalitet

Samarbeid, partnerskap og kontraktsinngåelser med store nasjonale kjeder synliggjør at Fosen Transport betraktes som et seriøst selskap med høy kvalitet. 

LES MER >
 
 

Sporing