Fosen Transport

Fosen Transport ble etablert i 1987 og har på disse tjuefem årene vokst seg til et markant transportselskap i regionen. Selskapet består i dag av Fosen Transport, Fosen Gods og Samtrans. Vi server kunder fra Oslo i sør til Bodø i nord, og blant våre kunder finner du sterke navn som Coop, TINE, Coca-Cola Drikker og Felleskjøpet Agri.

Fosen Transport hadde i 2013 en omsetning på 300 millioner kr. Det er bileiere og ansatte som eier Fosen Transport. Vi jobber for at våre kunder og eiere til enhver tid skal oppnå rett kvalitet og pris.

Fosen Transport jobber tett sammen med kundene for å oppnå kvalitet. Vår kundefokus er basert på åpenhet og evnen til å bygge partnerskap. Vår kultur gjør til at vi evner dette gang på gang.

Produkt

  • Terminal
  • Distribusjon
  • Biler
  • Tjenester

LES MER >

Miljø

Fosen Transport har nå satt fokus på miljø. Dette gjøres ved at vi fornyer vår bilpark og miljøvennlig drivstoff utprøves.

LES MER >

Kvalitet

Samarbeid, partnerskap og kontraktsinngåelser med store nasjonale kjeder synliggjør at Fosen Transport betraktes som et seriøst selskap med høy kvalitet. 

LES MER >

Sporing